Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/energi-consulting.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/energi-consulting.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Uden din VVS mand kan du ikke vaske dine fingre eller få varmen i din stue.

Det kan være tidskrævende og udfordrende selv, at udføre VVS opgaver i hjemmet. Ved at bestille Energi Consulting til opgaven, slipper du for besværet og sikre dig samtidig, at dine VVS installationer er funktionelle og lever op til de mange krav lovgivningen stiller.

Energi Consulting kan foretage reparation og udskiftning af dine VVS installationer, samt gennemgang af de eksisterende VVS artikler. Det er altid godt at få en gennemgang af sine VVS installationer og sikre sig de lever op til forsikringens og lovgivningens krav.

Reparation og udskiftning af VVS artikler

Energi Consulting monterer, udskifter og installerer produkter inden for varme, ventilation og sanitet. De typiske opgaver kan være reparation og udskiftning af toilet og vandhane, samt pakninger i vandhaner - montering af vask, blandingsbatterier, samt opsætning af rør og reparation af rør - udskiftning af radiatorer eller etablering af gulvvarme. Energi Consulting kan hjælpe dig med rådgivning i forbindelse med udskiftning af dine VVS installationer.

Og husk…
Uden din VVS mand kan du ikke vaske dine fingre eller få varmen i din stue.

Gør som andre glade kunder

Din kvalitet er sikret


  • servicepartner_SMYK_blue
  • 4_sikkerhedsstyrrelsen
  • 3_q-kontrol
  • 2_service
  • 5_goenergitjek-badge150px