VVS og varmeteknik i Roskilde og omegn

Energi Consulting er et Roskilde baseret firma, som har lang erfaring med VVS og varmeteknik. Vi er i front, når det gælder om at reducere CO2 udslippet ved at optimere varmeanlæg i private hjem.

Selv om Danmark klarer sig ganske godt, når man kigger på CO2 forurening på verdensplan, kan vi stadig gøre mere for at reducere forureningen. Private hjem bruger nemlig unødvendigt meget energi på grund af defekte varmeanlæg eller anlæg, som ikke er optimeret. Er dit varmeanlæg med til at CO2 forurene? Lad Energi Consulting give dit anlæg et eftersyn, vi har stor viden om VVS og varmeteknik og er eksperter når det gælder energioptimering af private hjem.

Ud over CO2 forureningen medfører defekte fjernvarmeanlæg også en stor belastning på varmeregningen. Vi ser alt for ofte radiatorer, som afgiver varme, men hvor de enkelte komponenter ikke er installeret til at yde optimalt. Det medføre et energispild, som ikke er synligt for almindelige husejere uden fagligt VVS kendskab. Derfor er det altid en god idé, at få fagfolk med VVS og varmeteknisk ekspertise til at gennemse dit varmeanlæg, identificere fejlområderne og komme med løsningsmodeller til, hvordan du reducerer dit energispild.

Du tilmelder dig Fjernvarmens Serviceordning i perioder på seks år, hvor du er sikret regelmæssigt eftersyn af dit anlæg, så du aldrig kommer til at spilde din energi igen. Tilmelding koster 35 kroner om måneden, hvilket hurtigt er tjent ind, når dit anlæg kommer til at yde optimalt og du undgår unødigt spild.

Læs mere om Fjernvarmens Serviceordning

Vi anbefaler tilmelding til Fjernvarmens Serviceordning, som sikrer dig:

  • Et grundigt hovedeftersyn af hele dit hus: varmeanlæg, isolering, radiatorer m.v.
  • Jævnlige vedligeholdelsestjek af kvalificerede fagfolk inden for VVS og varmeteknik
  • Vejledning i energibesparende tiltag

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til ordningen eller vil bestille et gennemsyn af dit varmeanlæg. Du kan kontakte os på tlf: +45 27 62 70 96 eller ved at sende en e-mail på: info@energi-consulting.dk. Vi er din VVS i Roskilde og omegn.