Et installationseftersyn kan spare dig for mange penge

Lad Energi Consulting give dit varmeanlæg et komplet installationseftersyn. Der er mange penge at spare på et korrekt installeret varmeanlæg, men mange penge at spilde på et anlæg som ikke yder optimalt.

At dit varmeapparat afgiver varme er ikke ensbetydende med, at dit varmeanlæg fungerer optimalt. Alt for ofte bliver en tændt radiator brugt som bevis for et velfungerende varmeanlæg, mens de enkelte komponenters ydeevne bliver overset. Det kan koste dyrt på varmeregningen.

Omkring 60 procent af alle installerede fjernvarmeanlæg er behæftet med fejl og der spildes unødvendigt store mængder energi i de danske hjem. Det kan som husejer uden fagligt kendskab til VVS installationer være svært at identificere fejlene. Derfor bør du få foretaget et installationseftersyn af fagfolk, som er trænet i at finde problemområderne og optimere anlægget, så du får den varme, du betaler for.

Ved et installationseftersyn undersøger vi også, hvorvidt dit varmeforbrug bliver korrekt registreret hos din lokale varmecentral. Det sker, at der opstår komplikationer i kommunikationen mellem dit varmeanlæg og centralens målere.

Vi er godkendt medlem af denne Fjernvarmens Serviceordning og vores kvalitetsstyresystem er godkendt af Q-kontrol. Du kan således ikke være i mere kompetente hænder, når du bestiller et installationseftersyn hos Energi Consulting. denne Kontakt os i dag og få optimeret dit varmeanlæg. Læs også om hvordan fungerer fjernvarme og vores service som VVS Jyllinge, Roskilde og omegn.