Energi Consulting er et enkeltmandsfirma med adresse i det vestlige Roskilde. Efter 26 års erfaring på de danske byggepladser, & utallige besøg hos hr & fru Danmark, samt de kongelige, mente jeg det var tid til at prøve at starte eget firma, startede derfor 1.1.2008.

Har i mange år interesseret mig for fjernvarmen, ide det er en opvarmningsform som er udbredt til mere end 1,6. mill. husstande i Danmark. Så starten på den selvstændige tilværelse startede på et 14 dg kursus i Ålborg med afsluttende censor bedømt prøve. Dette kursus var nystartet & underlagt energiministeriet & energistyrelsen, så dumpeprocenten var stor. Men jeg kom igennem nåleøjet.

Nu skulle jeg have fat i kunder & fjernvarme værker & fortælle hvorledes man skal indstille sit varmeanlæg. Mange steder lød deres svar at; det indstiller sig selv, det gør det så ikke, kun hvis der er tilsluttet automatik & det er kun hos erhvervsbygninger. Så de første 2-3 mrd. var det med at støvsuge nettet for fjernvarmeoptimering, besparelser, osv. Så en vinteraften så jeg at der var afkølingsmøde i Borup varmeværk. Borup varmeværk havde indkaldt forbrugerne til møde, med repræsentanter for fjernvarmeordningen, kaldet i dag; FJR-ordningen, & lokale VVS firma, som normalt betjener forbrugerne.

Efter dagsordenen kom mødet så til punktet evt. Så var det jeg tænkte, at hvis jeg skulle have noget med hjem, så skulle det være nu.
På overhead’en havde fjernvarmeordningen listet firmaer, som er godkendte til at fejlfinde & udbedre fjernvarme anlæg. Øverst på listen stod ENERGI-CONSULTING. Ingen andre vvs firmaer i lokalområdet havde fjernvarme certifikat. Så bad jeg ordet, & præsenterede mig for fjernvarme forbrugerne & repræsentanterne fra FJR-ordningen, havde en go’ håndfuld vistitkort med til lejligheden, de var væk inden jeg kom hjem fra mødet samme aften.

Starten på Energi Consulting – Dit VVS firma i Roskilde

Så kom der hul på bylden, – havde fra start ingen kunder, eller kontakter til fjernvarmeværkerne. Et par dage efter mødet i Borup ringer driftslederen for Borup fjernvarme & hører om jeg ikke kan kører ud på nogen adresser & se på fejl & informere om mulige løsninger. Derfra gik det over stok & sten, flere lokale fjernvarmeværker havde hørt at det er hos slutforbrugeren at der skal gøres noget. Der er i dag hos fjernvarme værkerne indført en afgift for dårlig afkøling, denne afgift er differentieret fra sted til sted. På større fjernvarmeværker er der beregninger på, – at for hver grad fjernvarmevand der kommer tilbage fra hele byen, – så spare fjernvarmeværket 1.mill kroner. Så der ligger et kæmpe potentiale i at få forbrugerne til at få deres varmeanlæg optimeret & indreguleret, så forbrugeren undgår afgifter på om mod flere tusinde kroner.

Har i dag udført mere end 2500 eftersyn for mange forskellige fjernvarmeværker & private kunder som ønsker at få en professional gennemgang af fjernvarme anlægget.

I 2012 blev det tid til mere uddannelse, ide’ det kræver at man er aut. Vvs installatør for lovligt at udfører arbejde på vandinstallationer. Fra 2012 – 2014 var jeg på skolebænken 2 dage om ugen & forsøgte at drive firma & tilfredsstille min nuværende kunder.

 

Så har du brug for autoriseret VVS i Roskilde? Så kan du med fordel kontakte os+45 27 62 70 96 eller på info@energi-consulting.dk. Din VVS Roskilde.

Autoriseret VVS Firma i Roskilde