Gulvvarme giver en behagelig opvarmning af dit hjem. Men gulvvarmeinstallation er ikke uden udfordringer, hvis den skal virke korrekt. Lad fagfolk med ekspertise inden for VVS og gulvvarme klare installationen. Så er du sikker på et godt resultat.

Energi Consulting har stor erfaring med VVS, gulvvarme installation og andre varmetekniske opgaver. Vi nøjes ikke med at installere din gulvvarme, men vejleder også i andre energibesparende tiltag og undersøger husets forhold for at sikre, at din gulvvarme giver det bedste resultat.

Effektiv gulvvarme installation i Roskilde

En effektiv gulvvarme kræver at hjemmet er ordentligt isoleret. I modsat fald vil gulvvarmen sive ud, og du vil ikke kunne mærke den andre steder end på varmeregningen. Især i ældre huse bør isoleringen undersøges, inden gulvvarmen installeres. Vores stor viden om VVS og gulvvarme garanterer dig en sikker installation og en effektiv udnyttelse af din gulvvarme.

Vi leverer den bedste gulvvarmeløsning!

Vi er dedikeret til at udarbejde den bedst mulige løsning for dig, uanset om din opgaver lyder på arbejde med VVS, gulvvarme eller mere omfattende varmetekniske opgaver. Vi ønsker altid at levere den bedste kvalitet når vi udarbejder en gulvvarmeløsning til dig og derfor findes der ingen standardopgaver hos os. Ved henvendelse til os får du altid et udspecificeret prisoverslag på opgaven, så du kan se, hvad dine penge går til.

Læs, hvad vores kunder mener om os her

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak, tilbud på installation af gulvvarme eller spørgsmål om vores ydelser. Du er altid velkommen til at ringe på tlf: +45 27 62 70 96 eller du kan sende os en e-mail med din forespørgsel på:info@energi-consulting.dk. Vi er din VVS Roskilde, VVS Jyllinge og omegn.