Specialiseret VVS installatør

Det anslås at omkring 60% af alle fjernvarmeanlæg har fejl og det kan medføre store ekstraudgifter. Heldigvis findes der en VVS installatør, som kan optimere både dit anlæg og din varmeøkonomi.

Energi Consulting er en autoriseret VVS installatør, som har udviklet stor ekspertise i kvalitetssikring af varmeanlæg. Ud over traditionelle VVS opgaver, er vi blandt de førende på markedet når det gælder fejlfinding og optimering af fjernvarmeanlæg og isolering i private hjem.

Vi har stor erfaring med totalgennemgange af huse, hvor både fjernvarmeanlæg, isoleringer, vinduer og varmeapparater bliver grundigt efterset. Efterfølgende udarbejder vi en rapport, som vi gennemgår med kunden og foreslår ændringer og udbedringer, som ofte kan betyde store besparelser på varmebudgettet.

Energi Consulting er en del af “Fjernvarmens Registreringsordning for Servicemontører”, hvilket er en landsdækkende kvalitetssikring for fjernvarme, som er defineret af Teknologisk Institut i samarbejde med brancheorganisationerne: Tekniq, DS Håndværk & Industri samt Dansk Fjernvarme. Kun servicemontører med særlig ekspertise inden for fjernvarme kan blive medlem af sammenslutningen og du har således garanti for professionel service af høj kvalitet, når du vælger Energi Consulting som VVS installatør i Roskilde.

Læs mere om Fjernvarmens Serviceordning

Du kan med fordel tilmelde dig serviceordningen, som giver dig:

  • Et hovedgennemsyn af alle installationer i dit hus
  • Regelmæssige vedligeholdelsestjek
  • Vejledning i energibesparende tiltag

Tilmelding til ordningen koster 35 kr. om måneden og er gældende i seks år. Optimeringen af et varmeanlæg medfører dog typisk, at udgifterne til serviceordningen er tjent ind allerede inden et år.

Fjernvarmekyndig VVS installatør på Sjælland

Tilmelder du dig Fjernvarmens Serviceordning er du sikret kontinuerlig vedligeholdelse og optimering af dit varmeanlæg i seks år, udført af Energi Consulting. Har du spørgsmål til ordningen eller vores ydelser, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: +45 27 62 70 96 eller e-mail:info@energi-consulting.dk