Søger du en professionel VVS i Jægerspris, så kontakt Energi Consulting. Vi lægger stor vægt på veludført arbejde af kvalitet samt tæt dialog med vores kunder. Vi udfører alt inden for VVS, men er især specialiseret i fjernvarme og service af fjernvarmeanlæg. Vi kan sørge for at dit fjernvarmeanlæg eller andre VVS installationer fungerer korrekt. Kontakt os med din opgave enten via formularen, på mail: info@energi-consulting.dk eller på telefon +45 27 62 70 96

Mange års erfaring i veludført VVS nær Jægerspris og omegn

Søger du et kompetent og erfarent VVS firma, så er vi din mand. Vi har mange års erfaring og kompetencer inden for alle fagets dele. Vi hjælper både private hjem, men også erhverv og offentlige institutioner. Vi har altid leveret professionelle VVS-løsninger til alle vores kunder og vi kan helt sikker også hjælpe dig.

Service og montering af fjernvarme

Vores store interesse er montering og regelmæssig service af fjernvarme. Har du allerede et fjernvarmeanlæg, er det vigtigt regelmæssigt at få det tilset af en fagkyndig. Et eftersyn af fjernvarme sikrer dig et velfungerende anlæg med optimal drift. Et anlæg kører hele døgnet alle årets dage. Derfor har det også brug for et servicetjek for at sikre, at der ikke spildes unødvendige penge på manglende vedligehold. Lad os tilse dit anlæg og sørge for at der er penge at spare på varmeregningen.

Har du ikke et fjernvarmeanlæg, kan dette tage alt fra et par dage til en længere periode at installere. Kontakt os endelig, så ser vi på dine muligheder.

Vi laver alt indenfor VVS Jægerspris, Hærdet, Kulhusene og Frederikssund!

Vi hjælper med alle dele af VVS – både når toilettet løber, rørene er sprunget, nyt badeværelse skal installeres og meget mere. Kontakt os, så fortæller vi hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Vi tilbyder professionel rådgivning og vejledning til både private og erhvervskunder. Lad os hjælpe dig til den rette løsning for din bygning.

Beskriv din VVS opgave her