Ring og få en dygtig VVS i Køge forbi dig i dag! Hos Energi Consulting ved vi at det kan være en tidsrøvende udfordring at skulle ordne sine VVS og blikkenslager opgaver på egen hånd. Når du bestiller hjælp til VVS i Køge eller omegn løser vi dine problemer så du undgår alt arbejdet og i stedet kan bruge din tid på det du gerne vil. VVS-opgaver stiller ofte mange krav, både til funktionalitet men også overfor den gældende lovgivning. Alt dette har vi helt styr på.

Kontakt os+45 27 62 70 96 eller skriv til os på info@energi-consulting.dk

VVS Køge ordner fjernvarmen

Mangler du VVS i Køge? Så er det os du skal kontakte!

Når du kontakter os med opgave, vil du blive mødt af en af vores kompetente rådgivere, som vil hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Vi sørger også for at være til stede med rådgivning når vi udfører selve opgaven. Vi sørger for at informere om eventuelle udfordringer og mulige løsninger, så du hurtigt og nemt får svar på alle dine spørgsmål og bekymringsfrit kan slappe af imens vi arbejder.

Vi er et VVS firma med kompetente VVS Installatører nær dig!

Vores medarbejdere har op mod 40 års erfaring indenfor alt hvad VVS har at byde på. Vi udfører professionelt arbejde med VVS i Køge og på resten af Sjælland. Vi har stor erfaring med fjernvarmeservice, vandskader, stoppede afløb, stoppede vaske, utætte armaturer, sprængte eller lækkende vandrør, totalrenovering og alt hvad du eller komme i tanke om inden for toilet, bad og køkken.

VVS Køge – En blikkenslager nær dig

Som VVS’er i Køge løser vi alle typer af opgaver. Vi har erfaring inden både private opgaver såvel som større renoveringsopgaver for offentlige institutioner og erhvervsdrivende. Løber din vandhane, skal du have monteret en opvaskemaskine eller andet, – Så tøv ikke med at kontakte os.

Vi tilsender dig gerne et uforpligtende tilbud så du i rolige omgivelser kan tage stilling til tilbuddet. Du kan bestille sådan et tilbud ved at udfylde vores kontaktformular, eller ved at ringe til os på +45 27 62 70 96 eller skriv til os på info@energi-consulting.dk

 

Beskriv din opgave her