Grøn VVS i Lejre

Energi Consulting er en VVS virksomhed i Lejre med speciale i eftersyn og optimering af varmeanlæg. Vi står forrest i kampen for at reducere CO2 udslip, også fra private hjem. Du kan både spare penge på dine varmeudgifter og hjælpe med at reducere CO2 forureningen. Få en komplet gennemgang af dit varmeanlæg og isoleringer, så du kan se om dine varmepenge forsvinder i den blå luft. Energi Consulting er en autoriseret VVS virksomhed i Lejre, som har stor erfaring med at gennemse huse fra top til tå og afsløre eventuelle problemer.

Grøn VVS Lejre | Blikkenslager & VVS Installatør

Din vej til grøn VVS i Lejre

Alt for mange fjernvarmeanlæg har fejl og yder ikke optimalt. Så længe radiatorerne lever varme, bliver kontrollen af de enkelte komponenter alt for ofte overset. Du kan således sagtens have et varmeanlæg, som du tror fungerer perfekt, men i virkeligheden giver dig unødvendigt høje varmeudgifter. Ud over at belaste dit varmebudget vil et varmeanlæg som ikke fungerer optimalt også belaste miljøet med et for stort CO2 udslip. Derfor bør du være sikker på, at dit varmeanlæg og din isolering er optimal.
Energi Consulting undersøger dit hjem fra top til tå og afslører eventuelle problemer, som belaster dit varmeregnskab.

Vi undersøger:

  • Varmeanlæg
  • Radiatorer
  • Isolering
  • Vinduer

Et par dage efter gennemgangen af dit hus modtager du en fyldestgørende rapport samt et tilbud på eventuelle udbedringer og optimering.

Du kan kontakte os på tlf: +45 27 62 70 96 eller e-mail: info@energi-consulting.dk, hvis du vil bestille en gennemgang af dit varmeanlæg, eller hvis du har spørgsmål til vores ydelser.

[/grid_12]