Effektiv VVS montør til varmeteknik

Når du skal bruge en hurtig og effektiv VVS montør nær dig, er Energi Consulting det oplagte valg. Vi udfører alle traditionelle VVS opgaver og har desuden stor ekspertise i optimering af varmeanlæg.

Når saniteten trænger til et eftersyn eller en reparation, er vi på pletten med det samme. Energi Consulting er en kvalificeret og autoriseret VVS montør & installatør, som altid sætter kundens behov først og målrettet forsøger at finde den bedste og ikke mindst billigste løsning på dit problem.

Vi udfører opgaver som eksempelvis:

  • Udskiftning af rør
  • Montering af blandingsbatterier
  • Eftersyn/udskiftning af radiatorer
  • Montering af komfurer, vaskemaskiner m.v.
  • Eftersyn/rensning af afløb
  • Og meget mere

Vi beregner altid en fornuftig og realistisk pris, når du har beskrevet opgavens karakter og omfang. Du får et detaljeret og overskueligt prisoverslag, hvor du kan se nøjagtig, hvad dine penge går til i form af materialer og arbejdstid. Så vælg trygt Energi Consulting som din autoriseret VVS montør.

Energi Consulting er din VVS montør

Kommentarer fra tidligere kunder

Du kan også med fordel kontakte os, hvis du skal have installeret gulvvarme, efterset varmtvandsbeholdere eller fjernvarmeanlæg eller have lavet en generel energioptimering af din bolig. Netop totalløsninger på eftersyn af varmeanlæg er vores store speciale. Vi er medlem af “Fjernvarmens Registreringsordning for Servicemontører”, som er en landsdækkende kvalitetssikret serviceordning, som kun gives til montører med særlig viden inden for fjernvarme.

Du er således garanteret en høj service med højt kompetente, når du vælger Energi Consulting som din VVS montør. Kontakt os med din opgave eller forespørgsel på tlf: +45 27 62 70 96 eller ved at sende en e-mail på: info@energi-consulting.dk

VVS montør i Roskilde