Lad Energi Consulting give dig et komplet fjernvarmeeftersyn og tilmeld dig fjernvarme service ordningen.

Vi er din ekspert i fjernvarme service! Næsten alle fjernvarmeinstallationer i dag, er ikke vedligeholdt. Der har aldrig været stillet spørgsmål til om komponenterne virker ordentlig, bare der er varme på radiatorerne.

Teknologisk institut har udarbejdet en fjernvarme service ordning, som kan bruges i hele Danmark.

Teknologisk institut kalder den “fjr-ordningen.” Energi Consulting er tilmeldt denne kvalitetssikring, der sikrer, at montøren har en viden om fjernvarmeinstallationer, der gør ham i stand til at fejlfinde, samt indregulere anlægget, på betryggende vis. Derfor er vi din ekspert i eftersyn og service af fjernvarmeanlæg.

Ved besøg gennemgås hele huset, radiatorer, vinduer, isoleringen, varmeanlægget, alt hvad der ses skrives ned i en rapport. Rapporten afleveres et par dage senere via mail, sammen med et tilbud, på evt. forbedringer til bedre varmeøkonomi.

Nu kan forbrugeren så i ro & mag sætte sig et mål, med hvor mange penge der skal bruges på det mangelfulde fjernvarme anlæg. Efter bare et år er udgiften til eftersynet tjent sig hjem.

Tilmeld dig, til fjernvarme service ordning nu!

Du tilmelder dig Fjernvarmens Serviceordning i perioder på seks år, hvor du er sikret regelmæssigt eftersyn af dit anlæg, så du aldrig kommer til at spilde din energi igen. Tilmelding koster 35 kroner* om måneden, hvilket hurtigt er tjent ind, når dit anlæg kommer til at yde optimalt og du undgår unødigt spild.
*Dette gælder kun fjernvarmekunder i Roskilde kommune

Tilmeld dig her!

Har du brug for fjernvarme service? Så er du altid velkommen til at kontakte os! Vi tilbyder også VVS i Lejre, VVS Jyllinge og omegn.

Læs eventuelt mere på om fjernvarmens serviceordning og vores service hos danskfjernvarmeservice.dk.

fjernvarme service og eftersyn

Tilmeld dig ordningen her