Fjernvarme

Lad Energi Consulting give dig et komplet fjernvarmeeftersyn og tilmeld dig fjernvarme service ordningen.

Næsten alle fjernvarmeinstallationer i dag, er ikke vedligeholdt, Der har aldrig været stillet spørgsmål til om komponenterne virker ordentlig, bare der er varme på radiatorerne.

Teknologisk institut har udarbejdet en fjernvarme service ordning, som kan bruges i hele Danmark.

Teknologisk institut kalder den “fjr-ordningen” Energi Consulting er tilmeldt denne kvalitetssikring, der sikre, at montøren har en viden om fjernvarmeinstallationer, der gør ham i stand til at fejlfinde, samt indregulere anlægget, på betryggende vis.

Ved besøg gennemgås hele huset, radiatore, vinduer, isoleringen, varmeanlægget, alt hvad der ses skrives ned i en rapport. Rapporten afleveres et par dage senere i et ringbind, sammen med et tilbud, på evt. forbedringer til bedre varmeøkonomi.

Nu kan forbrugeren så i ro & mag sætte sig et mål, med hvor mange penge der skal bruges på det mangelfulde fjernvarme anlæg. Efter bare et år er udgiften til eftersynet tjent sig hjem.

Du tilmelder dig Fjernvarmens Serviceordning i perioder på seks år, hvor du er sikret regelmæssigt eftersyn af dit anlæg, så du aldrig kommer til at spilde din energi igen. Tilmelding koster 35 kroner om måneden, hvilket hurtigt er tjent ind, når dit anlæg kommer til at yde optimalt og du undgår unødigt spild.

Tilmeld dig ordningen her