Energieftersyn af din bolig

Der er ingen grund til at fyre for fuglene. Varmeanlæg med fejl eller dårlig isolering kan aflæses direkte på din varmeregning. Lad Energi Consulting lave et grundigt energieftersyn af din bolig.

Hvis du synes, at din varmeregning er større end den plejer, kan du med fordel få foretaget et energieftersyn af din bolig. Ved et totaltjek af din bolig kan du få identificeret problemerne og få lagt en plan for, hvordan din bolig bliver optimeret, så du ikke spilder energi, du betaler for.

Der kan være mange årsager til at den energi, du betaler for, ikke bliver udnyttet optimalt. En lang række fjernvarmeanlæg i private hjem indeholder fejl. Det gælder især ældre anlæg, men selv nyere anlæg kan have fejl på komponenter eller er måske ikke installeret til at yde optimalt. Defekte radiatorer, gammel isolering eller utætte vinduer kan også være årsager til, at værdifuld varme ender som tal på din varmeregning uden at gøre gavn i din bolig.

Betaler du for varme, du ikke bruger?

Det skønnes, at op imod 60 procent af alle fjernvarmeanlæg ikke yder optimalt, og at vi på landsplan spilder energi for omkring en halv milliard kroner årligt på grund af disse. Er du sikker på, at du ikke lader varme gå til spilde? Hvis ikke kan det være en god idé at få foretaget et energieftersyn af fagfolk med ekspertise på området.

Hos Energi Consulting har vi stor erfaring med energieftersyn af private boliger. Vi undersøger alle de typiske problemområder, identificerer fejlene, som kunden får beskrevet i en udførlig rapport, og vi laver et prisoverslag på udbedring og optimering.

Kontakt os, hvis du vil have foretaget et energieftersyn eller har spørgsmål vedrørende energioptimering af dit hjem. Vi kører med VVS Roskilde, VVS Jyllinge og VVS Smørum. Ring til os på tlf: +45 27 62 70 96 eller send en e-mail på: info@energi-consulting.dk