Vi er en erfaren virksomhed som udfører alt indenfor VVS arbejde over hele Sjælland. Vi har igennem de sidste 40 år uddannet og opbygget vores kompetencer, til at kunne udføre flot og vedvarende arbejde i VVS på Sjælland. Vi løser alle former for VVS-opgaver, både indenfor varme, vand og gas. Har du vandskader, et stoppet afløb eller kloak, et armatur der lækker, et sprunget vandrør eller noget helt tredje? Så er Energi Consulting din garanti for en hurtig og holdbar løsning.

Lad os være din blikkenslager

Vi er stolte af at kunne sende kompetente og smilende håndværkere ud til opgaver i det meste af Danmark. Hvis du mangler hjælp til VVS på Sjælland, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere sidder klar med professionel rådgivning så du undgår bekymringer og ubesvarede spørgsmål. Vi informerer fra start til slut om hvordan opgaven udformer sig så du trygt kan slappe af og overlade arbejdet til os. Vi sørger altid for at have dine ønsker i centrum for opgaven således sikre vi din tilfredshed, hver gang. Energi Consulting er til dig der søger en VVS’er på Sjælland når kun det bedste er godt nok.

VVS Sjælland – Til private og erhverv.

Vores mange års erfaring stammer fra vidt forskellige opgaver. Vi har både udført VVS-arbejde for private, diverse offentlige institutioner og erhverv. Vi har udført sanitetsteknik, totalrenoveringer, varme service, montering og installation af varmeanlæg og meget mere. Kort fortalt har vi kompetencer til at udføre enhver type opgave inden for blikkenslager og VVS på Sjælland. Hos Energi Consulting er du garanteret kvalitet håndværk og vi servicerer vi altid med et smil.

Du kan kontakte os over telefon på +45 27 62 70 96 eller via mail på info@energi-consulting.dk. Hvis du i stedet ønsker at blive kontaktet af os, kan du udfylde vores kontaktformular, så tilsender vi dig et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Beskriv din VVS opgave her

 

FAQ til vores VVS-tjenester

Nedenfor finder du en liste over hyppigt stillede spørgsmål, som kan hjælpe dig med at få en bedre forståelse af vores VVS-tjenester. Derudover kan disse spørgsmål potentielt hjælpe dig med at besvare nogle af dine spørgsmål inden du tager kontakt.

Hvilken form for VVS tilbyder vi på Sjælland?

VVS står for varme-, ventilation- og sanitetssystemer. Det omfatter alt fra installation, reparation og vedligeholdelse af rørledninger, vandvarmere, afløb, badeværelser og meget mere. Vi tilbyder dermed alt inden for VVS-arbejdet.

Hvordan kan vi hjælpe dig med dine VVS problemer?

Energi Consulting kan hjælpe dig med alt inden for VVS, lige fra mindre reparationer til større installationsprojekter. Som virksomhed står vi altid klar til at modtage din henvendelse via vores kontaktformular hvor du kan uddybe dit VVS problem. Dermed kan vi efterfølgende kontakte dig og give dig et uforpligtende tilbud så problemet kan blive løst hurtigt og effektivt.

Hvilke områder dækker vi?

Vi tilbyder vores VVS-tjenester på hele Sjælland. Fra Øst, Vest, Nord og Sydsjælland samt Midtsjælland.

Hvorfor skal du vælge os som din VVS-leverandør?

Energi Consulting har som nævnt tidligere mange års erfaring inden for VVS-branchen og har opbygget et ry som en pålidelig og professionel VVS-leverandør på hele Sjælland.