VVS Sjælland

Velkommen til Dansk Fjernvarmeservice. Vi er en erfaren virksomhed som udfører alt indenfor VVS arbejde over hele Sjælland. Vi er den del af virksomheden Energy Consulting og har igennem de sidste 40 år uddannet og opbygget vores kompetencer, til at kunne udføre flot og vedvarende arbejde i VVS på Sjælland.

Vi løser alle former for VVS-opgaver, både indenfor varme, vand og gas. Har du vandskader, et stoppet afløb eller kloak, et armatur der lækker, et sprunget vandrør eller noget helt tredje? Så er Dansk Fjernvarmeservice din garanti for en hurtig og holdbar løsning.

Lad os være din blikkenslager på Sjælland

Vi er stolte af at kunne sende kompetente og smilende håndværkere ud til opgaver i det meste af Danmark. Hvis du mangler hjælp til VVS på Sjælland, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere sidder klar med professionel rådgivning så du undgår bekymringer og ubesvarede spørgsmål. Vi informerer fra start til slut om hvordan opgaven udformer sig så du trygt kan slappe af og overlade arbejdet til os. Vi sørger altid for at have dine ønsker i centrum for opgaven således sikre vi din tilfredshed, hver gang. Dansk Fjernvarmeservice er til dig der søger en VVS’er på Sjælland når kun det bedste er godt nok.

 

VVS Sjælland fra Energi Consulting

 

VVS på Sjælland – Til private og erhverv.

Vores mange års erfaring stammer fra vidt forskellige opgaver. Vi har både udført VVS-arbejde for private, diverse offentlige institutioner og erhverv. Vi har udført sanitetsteknik, totalrenoveringer, varme service, montering og installation af varmeanlæg og meget mere. kort fortalt har vi kompetencer til at udføre enhver type opgave inden for blikkenslager og VVS på Sjælland. Hos Dansk Fjernvarmeservice er du garanteret kvalitet håndværk og vi servicerer vi altid med et smil.

Du kan kontakte os over telefon på +45 27 62 70 96 eller via mail på info@energi-consulting.dk. Hvis du i stedet ønsker at blive kontaktet af os, kan du udfylde vores kontaktformular, så tilsender vi dig et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Beskriv din opgave her