På jagt efter en god VVS i Rødovre? Så er du landet det rette sted! Vi har op til 40 års erfaring og vores medarbejdere og VVS installatører har gennem tiden løst alt hvad du kan forestille dig, inden for fjernvarme og VVS.

Modtag et uforpligtende tilbud fra din blikkenslager!

Vores kompetente rådgivere sidder klar til hjælpe dig med af finde den bedste løsning til en god pris. Du kan læse mere om vores priser her, eller bestille et helt gratis og uforpligtende tilbud ved at udfylde vores kontaktformular. Du kan også kontakte os direkte via. telefon på +45 27 62 70 96 eller over mail på info@energi-consulting.dk.

VVS Rødovre til vandhaner

VVS der efterlader dig 100% tilfreds

Vi har stor erfaring med alt inden for vand, gas og varme, både i forhold til installationer og vedligeholdelse. Vores dygtige og lærde team har kompetencerne at hjælpe dig med at få opfyldt dine behov og ønsker, præcis som du vil have dem. Hos os er ingen opgave hverken for stor eller for lille.

Som VVS-installatør i Rødovre lægger vi stor ære i at udføre vores arbejde til perfektion. Netop derfor sørger vi konstant for at holde os opdateret på nye metoder og teknikker som kan gøre vores arbejde endnu bedre. Når du får besøg af en blikkenslager eller VVS’er fra Energi Consulting vil du altid blive mødt i øjenhøjde af en glad og imødekommende VVS’er som først forlader opgaven når du er 100% tilfreds.

Din lokale VVS Rødovre

Vi kører over hele Sjælland men vi har en særlig kærlighed for at arbejde i vores lokalmiljø, Rødovre. Her har vi siden vores opstart har udført de fleste opgaver indenfor VVS i
Rødovre og de omkringliggende byer. Hos os er du garanteret service som tager højde for detaljen. Vi arbejder altid med dine ønsker i centrum og din tilfredshed er vores absolutte førsteprioritet, hver gang.

Vi udfører opgaver inden for:

  • VVS installationer
  • VVS reparationer
  • Montering og servicering af fjernvarmeanlæg
  • Rådgivning

Beskriv din opgave her